Home

Welkom bij de Kadootjeskraam

Wat ontzettend leuk dat je een kijkje komt nemen op de website van de Kadootjeskraam.  Wij zijn Yvonne en Corina, twee nichtjes en zijn 2 jaar geleden vol enthousiasme begonnen met dat waar we allebei blij van worden…kadootjes bedenken, maken en inpakken. Inmiddels hebben we zoveel leuke dingen bedacht dat het allemaal niet meer op de website past, daarom wisselen we het assortiment zo nu en dan.

Wat ons uniek maakt is dat we flexibel inspelen op jouw speciale wensen, mis je wat of wil je de tekst net wat anders? Laat het ons weten, we denken graag mee. We proberen alle bestellingen dezelfde dag te verzenden en de verzendkosten houden we laag.

De Kadootjeskraam….naast de webshop is dit onze trots, een mooie, gezellige kraam waar je al onze spulletjes ook gewoon kunt shoppen of bestellingen kunt ophalen.  De leukste kadootjes vind je hier en we hebben mooie pakketjes voor jullie samengesteld.

Wil je er een persoonlijk tintje aan geven neem dan contact met ons op, kadootjes op maat zijn onze specialiteit.

Bestelling direct afgeleverd bij de ontvanger is geen probleem, wij regelen dat en ook inpakken doen we helemaal gratis. Liever je bestelling ophalen? Dat kan ook in onze Kadootjeskraam, Spieringweg 6 in Dronten.